Ressaca general

1. Herman Tertsch, analista de política internacional durant anys, cronista de la guerra a Iugoslàvia, avui guerriller de la caverna mediàtica, va deixar escrita el 13N la seva crònica sobre el 14N. Obviament afirmava que la vaga havia estat un fracàs general. Els treballadors en vaga a Telemadrid ho van explicat i ara les xarxes socials van plenes de comentaris burletes. Però Terstch només és l’exemple del periodisme ideologitzat, partidista, cutre i castizo que els mitjans de la dreta practiquen a Madrid. Només cal mirar les portades dels tres grans mitjans afins al  PP per veure que ja les tenien escrites -i fins i tot composades- el dia abans.


2. La imatge del cap d’un nen de 13 anys sagnant després de ser colpejat pels Mossos d’Esquadra a Tarragona (i l’agressió a les persones que l’acompanyaven) són l’altre icona de la jornada. L’actuació dels Mossos ahir al centre de Barcelona per tallar, redirigir i fotre els manifestants va ser espectacular. Tant desproporcionada que ningú va deixar de comparar-la amb la nul·la presència policial registrada el passat 11 de Setembre. L’agressivitat i contundència contra els obrers i en general contra els manifestants més radicals és una constant en la trajectòria del conseller d’Interior, Felip Puig. Un conseller que ahir, en comptes de donar explicacions i aclarir perquè li han obert el cap a un nen de la manera en que es pot veure en el video, va decidir callar.

Un pensament a “Ressaca general”

  1. Hermann Terchs es un crack…para mí que hace estas cosas para darle juego al programa del Wyoming, si no, no se explica tanta estulticia.
    Pero mi favorita es la portada de La Razón: “Fracasados sin futuro”… ¡con dos cojones, Marhuenda! Así dejas bien claro que los “triunfadores con futuro” sois vosotros.

Els comentaris estan tancats.